2012 m. liepos 1 d., sekmadienis

VIŠTIENOS KEPSNELIAI

Ingredientai:
500g vištienos filė (galima naudoti kiaulieną, kalakutieną...)
2 kiaušiniai
4 v.š. majonezo
4 v.š. krakmolo
įvairių prieskonių (druska, pipirai, prieskonių mišiniai)

Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustome nedideliais kubeliais ir dedame į gilesnį indą. Beriame ant paukštienos prieskonius, įmušame kiaušinius, įdedame majonezo, suberiame krakmolą ir gerai išmaišome. Turi gautis tiršta masė (tirštumą prilyginčiau riebiai grietinei).
Geriausia būtų leisti kepsnelių masei "pailsėti" šaldytuve bent valandai. Kepsnelius kepame keptuvėje. 
Kepame tol, kol kepsneliai įgaus gražią auksinę spalvą ir apskrus. Skanu tiek karšti, tiek šalti, tiek su garnyru, tiek be jo. :) 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą