2011 m. rugsėjo 28 d., trečiadienis

ČILI TROŠKINYS

Ingredientai:
500g jautienos faršo
1 skardinė konservuotų pomidorų be odelių
1 skardinė konservuotų  raudojųjų pupelių
1 skardinė konservuotų kukurūzų
1 nemaža svogūno galva
2-3 skiltelės česnako
1 didelis šviežias pomidoras
druska, juodieji pipirai, aitriososios paprikos milteliai ir t.t.
sviesto kepimui

1 skardinė apie 240g.

Gamybos eiga:
Keptuvėje su trupučiu sviesto apkepiname smulkintus svogūnus ir česnaką. Svogūnams pradėjus skaidrėti sudedame faršą ir kepame, kol išgaruos skystis. Supjaustome šviežią pomidorą ir sudedame į keptuvę, patroškiname kelias minutes. Po to visą keptuvės turinį sukrečiame į puodą, ten pat sudedame pupeles, kukurūzus, supjaustytus pomidorus ir kaitiname apie 15-20min. Dedame druską, maltus juoduosius pipirus, paprikos miltelius ir kitų prieskonių pagal skonį. Jei troškinys per tirštas, įpilti virinto vandens. Troškinti dar apie 15min.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą