2012 m. birželio 6 d., trečiadienis

KIAULIENOS KEPSNELIAI SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE

Ingredientai:
kiaulienos kepsnelių
pipiriukų
mėsos prieskonių
sojos padažo
česnako
sluoksniuotos bemielės tešlos lakštų
1 plakto kiaušinio

Gaminimo eiga:
Kiaulieną užmarinuojame su pipiriukais, mėsos prieskoniais, sojos padažu ir česnaku. Geriausia būtų mėsytę palikti šaldytuve kelioms valandoms, bet tai nėra būtina.
Kepsnelius trumpai apkepame su trupučiu aliejaus keptuvėje. Ir atvėsiname juos.
Atšildome tiek tešlos lakštų, kiek yra kepsniukų. Perpjauname lakštą per pusę, pakočiojame, jei reikia. Ant vienos tešlos dalies dedame kiaulienos kepsniuką, kita dalimi uždengiame ir užspaudžiame kraštus. Viršų keliose vietose įpjauname. Aptepame kepsnelius kiaušinio plakiniu.
 Šauname į įkaitintą iki 200°C orkaitę ir kepame apie 25-30min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą