2011 m. lapkričio 2 d., trečiadienis

RISOTTO SU KALAKUTIENA

Ingredientai:
500g kalakutienos filė
250g ryžių
1l daržovių sultinio
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
2 nedidelės saldžios paprikos (žalia ir raudona)
100g šaldytų žalių žirnelių
aliejus, druska, pipirai, kt. prieskoniai pagal poreikį

Gaminimo eiga:
Gilioje keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada sudedame pjaustytą kubeliais kalakutieną ir kepame apie 5min.

Kai mėsa pabals, sudėti pjautytas paprikas. Viską pakepti dar 3min. ir suberti ryžius bei palaipsniui supilti sultinį. Palaukiam kol užvirs ir nuolat pamaišant troškiname 15min.

Galiausiai suberiame žirnelius ir troškiname dar 10min. Po to paprieskoniuojame ir pakaitinam dar pora min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą