2011 m. lapkričio 25 d., penktadienis

SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS PYRAGĖLIAI SU OBUOLIAIS IR KARAMELE

Ingredientai:
1 pakelis šaldytos sluoksniuotos tešlos
3 obuoliai
1 a.š. cinamono
3 v.š. cukraus
Rududu
1 kiaušinis

Gaminimo eiga:

Išimame tešlą iš šaldiklio ir paliekame kambario temperatūroje, kad atšiltų. Įjungiame orkaitę ir įkaitiname iki 180°C. Per  tą laiką nulupame obuolius, išimame sėklytes ir sutarkuojame. Į obuolių tarkius suberiame cinamoną, cukrų ir išmaišome. 
Tešlos lakštą truputį pakočiojame, dedame ant vieno jo krašto obuolių masę, Rududu ir susukame į tubelę. Dedame ant skardos išklotos kepimo popieriumi. Pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu.
Kepame apie 15-20min, kol gražiai paruduos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą