3 vidutinio dydžio virtos bulvės
2 vidutinio dydžio virtos morkos
1 indelis konservuoto tuno savo sultyse
0,5 indelio konservuotų kukurūzų
1 skiltelė česnako
1 mažas obuolys
majonezas
Gaminimo eiga:
Bulves sutarkuojame burokine tarka ir sumaišome su susmulkintu česnaku. Morkas su obuoliu taip pat sutarkuojame su burokine tarka, sumaišome juos.
Imame didelę lėkštę ir sluoksniuojame:
I. bulvių sluoksnis, jį aptepame su majonezu
I. bulvių sluoksnis, jį aptepame su majonezu
II. smulkinto tuno sluoksnis
III. morkų ir obuolio sluoksnis, aptepame su majonezu
III. morkų ir obuolio sluoksnis, aptepame su majonezu
kartojame I-III sluoksnius.
Viršų ir šonus aptepame su majonezu ir apibarstome kukurūzais. Šonus galima papuošti bulvių traškučiais, pvz. Pringles.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą