2011 m. spalio 10 d., pirmadienis

SLUOKSNIUOTA TUNO MIŠRAINĖ

Ingredientai:
3 vidutinio dydžio virtos bulvės
2 vidutinio dydžio virtos morkos
1 indelis konservuoto tuno savo sultyse
0,5 indelio konservuotų kukurūzų
1 skiltelė česnako
1 mažas obuolys
majonezas

Gaminimo eiga:
Bulves sutarkuojame burokine tarka ir sumaišome su susmulkintu česnaku. Morkas su obuoliu taip pat sutarkuojame su burokine tarka, sumaišome juos.
Imame didelę lėkštę ir sluoksniuojame:
I. bulvių sluoksnis, jį aptepame su majonezu
II. smulkinto tuno sluoksnis
III. morkų ir obuolio sluoksnis, aptepame su majonezu
kartojame I-III sluoksnius.
Viršų ir šonus aptepame su majonezu ir apibarstome kukurūzais. Šonus galima papuošti bulvių traškučiais, pvz. Pringles.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą